Referencer

Referencer

Først og fremmest er vi glade og taknemmelige for alle som vælger at bruge danske YourBoots til at fremme deres restitution, eller til at få optimeret kroppens cirkulation. Dem er der heldigvis så mange af, at vi ikke kan nævne alle her. På TrustPilot og FaceBook kan du læse alle de dejlige anmeldelser fra vores brugere.

Vi samarbejder også med profesionelle atleter og klubber - det er med til at gøre os klogere i vores udvikling af udstyr. 

Vi har også samlet et par artikler om Recovery Boots, som kan ses her:

Artikler om Recovery Boots:

Samarbejdspartnere:

samarbejdspartnere-klubber
samarbejdspartnere

Anmeldelser

Bruger dem på mit dagcenter, er guld værd for mig og mine ømme, trætte ben. Kan kun anbefales.🤗
- Lise Østergaard

Til trods for mine 36 år kører mine hormoner op og ned, som en eller anden teenager. Lægen mistænker PCO men vil ikke udrede mig og sætte mig i behandling, da jeg ikke er ufrivillig barnløs. Når hormonerne raser, kan jeg binde op til 3,5 kg væske, som hovedsagelig sidder på lænden og benene. Det har givet mange gener og har ofte holdt mig vågen om natten, hvis ikke jeg har taget ibuprofen. Nu kan jeg nøjes med at hoppe i mine boots i 30-60 minutter afhængig af hvor slem væskeophobningen er 🙏🏻 Det er sgu lidt sjovere at ligge på sofaen og se Netflix mens man får ordnet benene end at spise smertestillende flere gange hver måned. Tak tak tak for et fantastisk produkt!!!🙏🏻🙏🏻🙏🏻
- Stine Godtkjær

Fantastisk lækkert, at få gang i boots´ne. Rigtig super service. Hurtig til at svare ved spørgsmål. Bestilt onsdag og leveret torsdag. Kan kun give min varmeste anbefaling af Yourboots.
- Martin Kjær

Super hurtig og god betjening og levering. Fantastisk vejledning og service. Ikke mindst de mest effektive produkter jeg nogensinde har prøvet. Jeg er stadig helt høj af det og anbefaler Yourboots på det varmeste.
- Pia Meyhoff

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Suveræn massage & lymfedrænage. Kan tydeligt mærke mere oplagte og friske ben efter en tur “støvlerne”
- Thomas B Jensen

Et firma der virkelig yder kundeservice og hvor man hurtigt fornemmer at det er "personlig" svar der står bag. Hurtig kontakt og altid klar til at svare på spørgsmål. Vil klart anbefale Yourboots til andre :-)
- Jeanette Olsen