Om os

YourBoots ApS er en danskejet virksomhed og er en del af GoodFlow Holding ApS, som også ejer GoodFlow ApS.

Fælles for vores virksomheder er vores fokus på sundhed og kroppen. Alt hvad vi laver, er til fordel for din krop og helbred. Vi fokuserer på at alle skal kunne have muligheden for at få en god cirkulation i kroppen, selvom tiden er knap.

 

Har du brug for hjælp til din bestilling, kan du kontakte vores kundeservice mandag til torsdag fra kl. 9 - 12  på +45 93 93 89 11.

Du er også velkommen til at sende en mail på info@yourboots.dk.

OM PRODUKTET

YourBoots er beregnet til restitutions- og muskelbehandling af atleter og fysisk aktive

Den øgede blodcirkulation, som sikrer bedre ilttilførsel til muskulaturen og lymfedrænage, som optimerer udskillelse af affaldsstoffer, forkorter din restitutionstid væsentligt.

Vi gør opmærksom på at YourBoots IKKE er medicinsk udstyr, men udviklet til restitutionsbrug på sunde og raske mennesker. Lider du af en alvorlig sygdom bør du konsultere med din læge inden brug. De følgende anvisninger tager udgangspunkt i anvendelse på raske mennesker og YourBoots ApS giver ikke anvisninger i sygdomsbehandling.

  • Maskinerne er udviklet efter samme princip, som anvendes på hospitalerne, hvor systemet hedder FlowTron.
  • Alle modeller er CE og RoHS mærket og er godkendt til anvendelse af lægmand, dvs. de kræver ingen teknisk kunnen, eller faglig baggrund. Det er ikke medicinsk udstyr, men lavet til hjemmebrug.
  • Alle maskiner er udstyret med  en tryksensor.
  • Behandlingen er ganske ufarlig og du kan ikke gøre noget forkert. Er du gravid, bør du ikke anvende et tryk højere end 90mmHg. Lider du af en alvorlig sygdom, bør du kontakte din læge inden brug.
  • Kontraindikationer: Ved vand på lunger/hjerte, bør læge konsultereres inden brug. Må ikke anvendes på ubehandlet blodprop. Efter behandlet blodprop, skal der gå 12 uger inden maskinen må tages i brug igen. Elektronisk udstyr bør generelt ikke bruges, hvis man har Pacemaker.
  • Anbefalet anvendelsestid er 30-90 min. ad gangen. (Eller efter behov)
HVAD GØR YOURBOOTS FOR DIG
yourboots
yourboots-2