YourBoots nye Recycle program:  PRE-LOVED

Vi har valgt at lave et PRE-LOVED program hos YourBoots.
Så vil du gerne opgradere til en anden model end den du har nu, så tager vi din gamle maskine retur og giver dig et tilgodebevis du kan bruge på en ny maskine hos os.

De brugte maskiner sætter vi stand og gør klar til at de kan blive elsket i et nyt hjem.

Så vil du gøre en god handel og samtidig spare på Jordens ressourcer, så er vores PRE-LOVED program lige noget for dig.

Vi har beskrevet hver enkelt maskines kosmetiske skrammer under hvert billede af varen, og vi har ranket maskinernes stand fra 1-5 stjerner, så du kan se hvad du kan forvente – vi lover til gengæld at alt fungerer perfekt og vi giver naturligvis også 2 års garanti på vores PRE-LOVED program.

Ud for hvert billede kan du se standen af maskinen, samt det nummer den har. Send en mail til info@yourboots.dk og oplys nummeret på den du vil have, så sender vi dig en salgsfaktura.

Se modeller vi har til salg her:


1001 : SOLGT – Model Upgrade m/ 6 kamre. Str. Standard (160-175cm højde) Grå slanger med farvede dutter, grå støvler med farvede dysser uden cover. Synlige ridser og brugsspor på maskinen, både bund, top og displayet, alt sammen kosmetisk og uden betydning for funktionen.

Pris: 2799,-


1008 :  SOLGT: DEMO – Model Ultimate m/ 8 kamre. Str. Long (170-185cm højde) Sorte slanger, sorte støvler med covers. Fin maskine, uden synlige brugstegn.

Pris: 3999,-


1012 : SOLGT DEMO – Model PRO+ m/ 4 kamre. Str. Standard (160-175cm højde) Helt nye støvler m/cover og slanger. Fin maskine, få synlige brugsspor.

Pris: 2299,-

1016


1016 : DEMO – Model Pro+ m/ 4 kamre. Str. XL (180-200cm højde) Grå slanger med farvede dutter, blå støvler med farvede dysser uden cover. Fin maskine, få synlige brugsspor.

Pris: 1799,-

Er der ikke det du søger? Kontakt os, måske har vi en maskine der er ved at blive klargjort eller vi kan skrive dig på ventelisten.

Din maskine kan glæde en anden!

Er det tid til at opgradere til en nyere maskine? Måske en model med flere kamre eller en model på batteri? Orker du bare ikke selv at stå for salg af maskinen, så lad os hjælpe dig.

Hos YourBoots tilbyder vi nu at du kan bytte til nyt, dvs. du afleverer din brugte maskine og støvler hos os, får et tilgodehavende, som du kan bruge på en nyere model og din maskine kan glæde en anden – dét kalder vi ‘Pre-Loved’

Kontakt os på mail info@yourboots.dk med billede af maskine, boots og tilbehør samt et ordrenummer, så kan vi give dig en købspris.