Om YourBoots ApS

YourBoots ApS er en dansk virksomhed, stiftet af Sportsterapeuter, som er uddannet i brugen af Recovery Boots. Vi sælger både til Sportsklubber, behandlere og privatpersoner.

Vi er meget mere end en webshop, og du finder os ofte til races, konkurrencer og sportsevents i weekenderne, hvor vi står for restitution og skadesbehandlingen.

Kontakt os, hvis du vil have en gratis prøvetur i én eller flere af vores modeller på 93 93 89 11, eller info@yourboots.dk. Vi har Showroom i Farum, hvor du både kan prøve og købe alle modeller, efter aftale.

Når du bestiller YourBoots, får du altid:

 • Transporttaske 
 • Dustbag, til beskyttelse af din maskine.
 • Ledningsbeskyttere
 • Touch display
 • Reservekit
 • Brugermanual
 • 7 dage fri prøveperiode
 • Prisgaranti på et direkte sammenligneligt produkt.
 • Levering indenfor 1-2 dage med Bring til pakkeshop eller erhverv.

Om Produktet

 • Maskinerne er udviklet efter samme princip, som anvendes på hospitalerne, hvor systemet hedder FlowTron.
 • Alle modeller er CE og RoHS mærket og er godkendt til anvendelse af lægmand, dvs. de kræver ingen teknisk kunnen, eller faglig baggrund. Det er ikke medicinsk udstyr, men lavet til hjemmebrug.
 • Model Pro, Pro+, Upgrade og Ultimate er udstyret med tryksensor, Model Basic er udstyret med en trykreguleringsenhed, hvilket er den som gør at man selv kan indstille trykket i støvlen. 
 • Behandlingen er ganske ufarlig og du kan ikke gøre noget forkert. Er du gravid, bør du ikke anvende et tryk højere end 100mmHg. Lider du af en alvorlig sygdom, bør du kontakte din læge inden brug. 
 • Anbefalet anvendelsestid er 30-90 min. ad gangen. (Eller efter behov)

Anvendelse:

YourBoots er beregnet til restitutions og muskelbehandling af atleter og fysisk aktive. Den øgede blodcirkulation, som sikre bedre ilttilførsel til muskulaturen og lymfedrænage, som optimerer udskillelse af affaldsstoffer, forkorter din restitutionstid væsentligt. Undersøgelser har vist at 30 min. behandling, svarer optil ca. 48 timers passiv restitution. (Restitutionstid varierer bl.a. efter alder og fysisk form)

Vi gør opmærksom på at YourBoots IKKE er medicinsk udstyr, men udviklet til restitutionsbrug på sunde og raske mennesker. Lider du af en alvorlig sygdom bør du konsultere med din læge inden brug. De følgende anvisninger tager udgangspunkt i anvendelse på raske mennesker og YourBoots ApS giver ikke anvisninger i sygdomsbehandling.

 

BEHANDLING MED BOOTS, LÆND OG ARM. (vejledende anbefaling)

BOOTS:    (Anvendes på bare ben eller tights.)

Behandlingstid er individuel. Der kan også være forskel på hvor meget tryk og hvor lang tids behandling kroppen har brug for ,fra dag til dag.

Som hovedregel kan man sige at jo højere tryk man anvender, jo kortere tid kan man nøjes med. Følgende anbefalinger er kun som vejledning, og du kan sammensætte dit eget daglige restitutionsprogram.

Til dig som træner dagligt:

Behandlingstid:             30 – 90 min. 1 – 2 gange dagligt.

Behandlingstryk:           150 – 240 mmHg.

For optimal restitution kan du starte med 30 min. på program B (lymfedrænage) og derefter tage 20 – 30 min. på program A (massage) eller 20 – 30 min. på program D (fuld muskelafspænding) Der kan være dage hvor behovet er større, det kan du typisk mærke ved at du har lyst til at blive i dine boots.

Ved genoptræning efter skade skal du typisk sætte trykket lidt ned end det du normalt anvender. Du kan starte program B op med lavt tryk (30-150 mmHg) og få startet den drænage og blodcirkulation op, som din krop behøver for at hele hurtigere. Efter 5 – 10 min. kan du vælge at koble det eller de kamre fra, som trykker på det sted din skade er lokaliseret og således kun køre videre på resten af benet. Alternativt kan du aftale nærmere med din fysioterapeut.

Du kan føle dig tørstig og afslappet efter endt behandling, hvilket er helt normalt.       

LÆND:                           (Anvendes ovenpå top eller t-shirt.)

Lændestykket har en dejlig masserende effekt på ryggen. Det kan alternativ trækkes ned og anvendes på Gluteus Maximus. De som kun har lyst til tryk på nedre lænd, kan med fordel koble de kamre fra, der ikke ønsker tryk fra, eller folde/skubbe lændestykket sammen, så trykket centreres. Du kan sidde oprejst eller ligge fladt ned efter behov.

Behandlingstid:             10 – 30 min. 1 – 2 gange dagligt.

Behandlingstryk:           30 – 240 mmHg.

Om du ønsker punktvis behandling eller fuldt tryk, er en individuel sag og her kan du prøve dig frem. Typisk valg vil være program A, B eller D.

ARM:                              (Anvendes på bar arm eller tætsiddende shirt.)

Der behandles én arm ad gangen. Sid gerne med armen i en 90 graders vinkel, evt. understøttet af et ryglæn eller puder. Træk armen op over skulderen og hav selen sat fast bagpå, men vent med at lukke den fortil, indtil armen er pustet op til max. Behandlingen er masserende, drænerende og afspændende.

Behandlingstid:             10 – 30 min. 1 – 2 gange dagligt.

Behandlingstryk:           30 – 240 mmHg.              

Typisk valg af program er B eller D.