Om YourBoots ApS

Bestil tid online til YourBoots' Showroom

YourBoots ApS er en danskejet virksomhed og er en del af GoodFlow Holding ApS, som bl.a. også ejer GoodFlow ApS og OfficeBike ApS.

Fælles for vores virksomheder er vores fokus på sundhed og kroppen. Alt hvad vi laver, er til fordel for din krop og helbred. Vi fokuserer på at alle skal kunne have muligheden for at få en god cirkulation i kroppen, selvom tiden er knap.

Vi har Showroom i Farum og i Fredericia, hvor du både kan prøve og købe alle modeller, efter aftale. Book en tid online, hvis du gratis vil prøve én eller flere af vores modeller og have en grundig og kompetent vejledning i, hvilke boots, der er bedst til dit behov.

Har du brug for hjælp til din bestilling, kan du kontakte vores kundeservice på hverdage fra kl. 10 – 16 på +45 93 93 89 11. Vores chat er ligeledes åben dagligt, og er det nemmere at sende en mail, så gør du det på info@yourboots.dk

YourBoots er beregnet til restitutions- og muskelbehandling af atleter og fysisk aktive

Den øgede blodcirkulation, som sikrer bedre ilttilførsel til muskulaturen og lymfedrænage, som optimerer udskillelse af affaldsstoffer, forkorter din restitutionstid væsentligt. 

Vi gør opmærksom på at YourBoots IKKE er medicinsk udstyr, men udviklet til restitutionsbrug på sunde og raske mennesker. Lider du af en alvorlig sygdom bør du konsultere med din læge inden brug. De følgende anvisninger tager udgangspunkt i anvendelse på raske mennesker og YourBoots ApS giver ikke anvisninger i sygdomsbehandling.

 • Maskinerne er udviklet efter samme princip, som anvendes på hospitalerne, hvor systemet hedder FlowTron.
 • Alle modeller er CE og RoHS mærket og er godkendt til anvendelse af lægmand, dvs. de kræver ingen teknisk kunnen, eller faglig baggrund. Det er ikke medicinsk udstyr, men lavet til hjemmebrug.
 • Model Pro, Upgrade og Ultimate er udstyret med tryksensor, Model Basic er udstyret med en trykreguleringsenhed, hvilket er den som gør at man selv kan indstille trykket i støvlen.
 • Behandlingen er ganske ufarlig og du kan ikke gøre noget forkert. Er du gravid, bør du ikke anvende et tryk højere end 90mmHg. Lider du af en alvorlig sygdom, bør du kontakte din læge inden brug.
 • Anbefalet anvendelsestid er 30-90 min. ad gangen. (Eller efter behov)

Luftkompression, eller vacumterapi er udviklet til behandling af bl.a. lymfødemer, apopleksi og hemiparese på hospitalerne. Som så meget andet, tog sportens verden teknologien til sig, i kampen om at opnå bedre restitution.

I dag ved atleter godt at søvn, rigtig kost og vitaminindtag, er vejen til den bedste restitution, men det er langt fra altid nemt at opnå optimal restitution. Tiden er knap inden næste træningspas og her kommer YourBoots (Recovery Boots) ind i billedet. YourBoots øger blodgennemstrømningen i muskulaturen, samt sikrer lymfens evne til at bevæge sig frit. Vores lymfevæske transporteres rundt i kroppen ved hjælp af vores åndedræt, samt musklernes bevægelse.

I dag ved man, at det er afgørende for en optimal restitution, at lymfen har frit flow og bliver renset i lymfeknuderne. Lymfeknuderne fjerner affaldsstoffer fra cellerne samt bakterier og virus. Lymfevæsken optager desuden fedt og protein fra tyndtarmen, når vi har spist. Når lymfen er renset i lymfeknuderne, har den tilbageløb i de to store vener ved halsen. Så de to ting kombineret – øget blodgennemstrømning og lymfedrænage, sænker din restitutionstid. Du får lettere ben, eller som cykelrytterne siger ”diamanter i benene”

Derudover har systemet en effekt på bl.a. følgende:

 • Øger blodgennemstrømningen i muskulaturen
 • Øger fastheden i huden
 • Uro i benene
 • Modvirker hævet og øm muskulatur
 • Afhjælper kolde fødder
 • Afhjælper muskelspændinger
 • Afhjælper trætte ben
 • Forkorter restitutionstiden
Lymfødem - før og efter behandling med YourBoots
Lymfødem - før og efter behandling med YourBoots